Usluge

Pružamo niz usluga iz područja elektroničke razmjene podataka, od unaprjeđenja postojećih sustava, sistemske integracije te poslovnog savjetovanja:

 • master data/matični podaci konzalting – poslovni rezultat kompanije i kvaliteta komunikacije s poslovnim partnerima često ovisi o kvaliteti matičnih podataka, odnosno podacima o proizvodima. Takve su informacije često neažurne i spremljene na više informatičkih sustava unutar tvrtke što uzrokuje niz grešaka prema poslovnim partnerima i automatski veće troškove. Poslovne tehnologije imaju više od 10 godina iskustva razvijanja najsloženijih sustava matičnih podataka u Hrvatskoj i Turskoj.
  Brojni su benefiti korištenja sustava za upravljanje matičnim podacima. Primjerice, manji broj grešaka i do 23 % manje povrata robe, naručivanje artikala unaprijeđeno za 50 % te se 25 % manje vremena troši na traženje informacija.

  Pri implementaciji i integraciji takvih sustava, izrazito je bitno uvidjeti koje poslovne sustave kompanija već koristi (primjerice ERP i CRM) te kako najbolje uklopiti novi sustav da funkcionira kao podrška i centralno mjesto za čuvanje i korištenje podataka o proizvodima. Zavisno od vaših potreba, složenosti sustava i preferencija možemo uspostaviti direktnu razmjenu podataka o proizvodima s poslovnim partnerima, ili putem posrednika kao što je GSDN (global data synchronisation network – globalna mreža za sinkronizaciju podataka) automatizirana i standardizirana globalna mreža za sigurnu i kontinuiranu sinkronizaciju matičnih podataka.

 • Kontaktirajte nas

  e-poslovanje – elektronička razmjena podataka jeftinija je, brža i pouzdanija od tradicionalne, “papirnate”, pa je prihvaća sve više poslovnih subjekata u cijelom razvijenom svijetu. U mogućnosti smo napraviti analizu vaših postojećih poslovnih sustava i predložiti vam optimalna rješenja. Kvaliteta naših rješenja bazira se na dugogodišnjoj ekspertizi u području razvijanja, unaprjeđivanja i integracija takvih sustava u tvrtkama. Iza nas stoje uspješno završeni projekti uvođenja ili optimiziranja elektroničkog poslovanja.

  Elektronička razmjena podataka je efikasna samo u slučaju da su podaci koje razmjenjujete točni. U protivnom, elektronička razmjena podataka izaziva dodatne troškove.

  Kad Vam nešto predložimo, pokazat ćemo Vam argumente i primjere sličnih rješenja. Pri tome ćemo nastojati rješenje što je više moguće uklopiti u Vaš postojeći poslovni model, ili ga izvesti tako da tranzicija bude bezbolna i što jednostavnija za Vaše zaposlenike.