mainpac

Mainpac EAM je vrhunski svjetski sustav za održavanje i upravljanje materijalnom imovinom, vlasništvo tvrtke Mainpac Pty Ltd, jednog od vodećih svjetskih proizvođača sustava za upravljanje imovinom (Enterprise Asset Management System). Poslovne Tehnologije su zastupnik i regionalna podrška Mainpacu za središnju i istočnu Europu te Bliski i Srednji istok.Sustav za održavanje imovine ima za zadaću održavati strojeve i imovinu na najvišem nivou efikasnosti, smanjiti troškove vezane uz kvarove i popravke, promicati preventivno i plansko održavanje, pratiti nabavke rezervnih dijelova i materijala, alocirati kvalificirane radnike na poslove održavanja te pratiti sve financijske podatke o nabavljenim dijelovima i obavljenim radovima.

Kome je MainPac namjenjen?

Svi koji imaju strojeve ili drugu materijalnu imovinu mogu profitirati korištenjem Mainpac EAM sustava. Danas ga koriste mnoge velike tvrtke širom svijeta poput DP World luka i terminala od Australije do SADa, rudnika zlata u Africi, proizvođača hrane, elektrana, nacionalnih parkova i sl.

Što dobijate odabirom Mainpac EAM?
  • efikasno upravljanje postojećim strojevima i drugom materijalnom imovinom
  • održavanje strojeva kritičnih za proizvodnju na najvišem stupnju efikasnosti
  • brz i pregledan pristup svim relevantnim podacima kroz jednostavno korisničko sučelje,  posebno prilagođeno svakom korisniku
  • praćenje zadataka osoba koje su zadužene za održavanje sustava te izrada radnih naloga i kontrola izvršenja
  • praćenje stanja strojeva – količinu ulja u spremniku, broj prijeđenih kilometara, ukupno povučenu tonažu…
  • automatizirana nabavka rezervnih dijelova i praćenje stanja zaliha na svim skladištima
Kontaktirajte nasViše o MainPacu

Najskuplji strojevi su oni strojevi koji ne rade!

Neodržavani ili slabo održavani strojevi ne rade punim kapacitetom, ali svejedno troše punu količinu resursa. Istraživanja pokazuju da neodržavani klima uređaji nakon godinu dana rade sa svega 60% kapaciteta, ali svejedno troše jednaku količinu energije kao i oni koji rade sa 100% kapaciteta. 40% novca potrošenog na energiju doslovno se baca u vjetar.