O nama

Tvrtka Poslovne tehnologije d.o.o. okuplja vrhunske stručnjake u području izrade i razvoja sustava i aplikacija za elektroničku razmjenu podataka.
Naša je misija pružiti klijentima iz raznih gospodarskih sektora digitalna tehnološka rješenja i stručno savjetovanje koji unaprjeđuju njihovo poslovanje i doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva.

Više od 15 godina iskustva u području izrade i razvoja sustava i aplikacija za elektroničku razmjenu podataka.

Programska rješenja koja razvijamo baziramo na sveobuhvatnim analizama gospodarskih sektora i praćenju trendova. Primjerice, naš najistaknutiji brand SyncGUIDE je programsko rješenje za razmjenu elektroničkih dokumenata s poslovnim partnerima koje ujedno predstavlja i središnje mjesto za upravljanje podacima o proizvodima. S druge strane, Mainpac je vrhunski svjetski sustav za održavanje i upravljanje materijalnom imovinom koji optimizira rad strojeva kao i kompletno praćenje vezanih troškova. Ujedno, pružamo i niz usluga iz područja elektroničke razmjene podataka, od unaprjeđenja postojećih sustava, sistemske integracije te poslovnog savjetovanja.

Našu stručnost je prepoznao GS1 Croatia – Hrvatsko udruženje za automatsku identifikaciju, elektroničku razmjenu podataka i unaprjeđenje poslovnih procesa – za kojeg smo izradili eCROKAT centralni registar matičnih podataka o trgovačkim jedinicama (data pool) koji od 2008. godine omogućuje nesmetanu razmjenu matičnih podataka sa svim svjetskim registrima. Ujedno, od 2012. smo razvili nekoliko aplikacija za tursku gospodarsku komoru i GS1 Turske koje uključuju GDSN elektronički katalog TOBBSenkron i GEPIR servis za identifikaciju GS1 kodova.

Osim B2B sustava, razvijamo i aplikacije namijenjene krajnjim korisnicima. Kliktag je aplikacija kreirana za informiranje potrošača o zdravoj prehrani. Na temelju skeniranog bar koda prehrambenog proizvoda, sustav analizira određeni proizvod i pruža informacije da li je prikladan za stil života pojedinog korisnika kao i ostale vrijedne informacije o proizvodu.

Pružamo rješenja za upravljanje matičnim podacima koja su povezana sa svjetskim registrom za podatke o proizvodima globalne organizacije GS1

Poslovne tehnologije trenutačno posluju u Hrvatskoj i Turskoj, a poslovna strategija tvrtke predviđa širenje poslovanja i na susjedne zemlje na području jugoistočne Europe.